Skicka blombud till jobbet


Innehåller annonslänkar
Skicka Blombud Billigt med Interflora
  • Hemleverans!
  • Kan leverera samma dag!
  • Leverans till 150 länder!
Mer info »

Skicka blombud till jobbet? Att skicka blommor till någons arbetsplats kan vara ett fantastiskt sätt att visa uppskattning, gratulera någon, eller helt enkelt överraska en kollega. Men det finns några saker du bör ha i åtanke innan du skickar ditt blombud. Här är en guide för att hjälpa dig:Försäkra dig om att mottagaren inte är allergisk.

Innan du skickar blommor till någon på jobbet, se till att personen inte är allergisk. En bukett kan vara vacker, men det blir inte uppskattat om det orsakar allergiska reaktioner.

Rätt tidpunkt:

  • Inte på en hektisk dag: Om mottagaren har en hektisk arbetsdag eller en viktig presentation, kan ditt blombud bli en distraktion.
  • Ingen semester: Se till att mottagaren är på jobbet den dagen blommorna levereras.
  • Tid på dagen: Många föredrar att få blommor på morgonen så att de kan njuta av dem hela dagen.

Välj en passande bukett:

Beroende på anledningen, välj blommor som reflekterar ditt budskap. För gratulationer, ljusa och färgglada blommor; för att visa sympati, neutrala eller mjuka toner.

Kortet:

Inkludera alltid ett kort med buketten så att mottagaren vet vem blommorna kommer ifrån. Håll meddelandet kort och sött. Undvik för personliga meddelanden om det är till en kollega eller chef.

Leveransadress:

Se till att du har den korrekta adressen till mottagarens arbetsplats. Det inkluderar rätt byggnad, avdelning och eventuellt rumnummer.

Be om en leveransbekräftelse:

Många blomsterföretag erbjuder möjligheten att få en bekräftelse när blommorna har levererats. Detta ger dig sinnesro att veta att ditt blombud har nått fram.

Tänk på företagets policy:

Vissa företag kan ha regler mot att ta emot blommor eller presenter på arbetsplatsen. Dubbelkolla detta innan du skickar ditt blombud.

Budets storlek:

En överdådig bukett kan bli överväldigande på en arbetsplats. Det kan vara bäst att hålla sig till en mer modest storlek, så att mottagaren enkelt kan ställa den på sitt skrivbord.

Hållbarhet:

Välj blommor som håller länge, så att mottagaren kan njuta av dem i flera dagar.

Budget:

Sätt en budget innan du beställer och håll dig till den. Det finns vackra blommor i alla prisklasser.

Sammanfattning av Skicka blombud till jobbet:

Att skicka blommor till någons jobb är en härlig gest som kan göra någons dag. Genom att följa dessa tips kan du vara säker på att ditt blombud kommer att bli väl mottaget och uppskattat.